Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، دومین کنگره بین المللی نفس های سوخته و شهدای ترور عصر شنبه با هدف نشان دادن چهره خبیث آمریکا و تجلیل از قربانیان حقوق بشر این کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، مسئولان استانی، استانداران، ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



‌ در استان هرمزگان، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده با گرامیداشت یاد شهدای هوایپمای ایرباس اظهارداشت: آمریکا با سرکوب هواپیمای مسافربری ایرباس بزرگ‌ترین جنایت را در حق بشریت انجام داد و جان های زیادی را بی گناه گرفت.

وی که در سالن جلسات بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان صحبت کرد، ادامه داد: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه از سرنگونی این هوایپمای مسافربری و جنایت خود نه تنها هیچ‌گاه عذرخواهی نکردند بلکه فرمانده آن ناو جنگی را یک قهرمان معرفی کردند و به وی در قبال کشتن ۶۶ کودک و ۵۳ زن مدال افتخار دادند و این لحظه سخت‌ و جانکاه بخش رسوایی این تراژدی آدمکشی آمریکایی هاست.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان بیان داشت: امروز دموکراسی‌های فرمایشی و تشریفاتی که دنیای غرب آن را در اقصی نقاط جهان مدیریت می‌کند برگ ننگینی از کارنامه نظام استکباری است.

وی ادامه داد: در بحث حقوق بشر نظام لیبرال دموکراسی با تمام وجود تبری را که به دست گرفته فقط ریشه‌های خود را نابود می‌کند، زیرا ملت‌های دنیا تبعیض‌های نژادی به ویژه در آمریکا را می بیند که این رژیم جنایتکار چه بلاها و جنایت‌هایی حتی بر سر سیاه‌پوستان خود می‌آورد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان ادامه داد: دنیای امروز که در یک تقابل جدی غرب علیه آزادی، عدالت و حقوق بشر قرار گرفته و سردمدار آن آمریکای جنایتکار است حتی به مردم سیاه‌پوستان کشور خود نیز رحم نمی‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی‌زاده یادآور شد: آمریکا حتی حقوق بشر را نیز دستمایه سلطه غیرقانونی خود بر سرنوشت ملت‌های دنیا قرارداده و با سواستفاده از عنوان حقوق بشر برای رسیدن به خواسته‌های غیرقانونی و فریبکارانه در حوزه  های سیاسی، نظامی و اقتصادی هرجنایتی را مرتکب می‌شود.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به نقض حقوق بشر آمریکایی‌ها ضدسیاهپوستان کشور خود، ابرازداشت: البته این‌ها رفتارهای غیرانسانی نشانه‌ اضمحلال نظام دموکراسی آمریکا و غرب است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان نیز  گفت: در را ستای افشای حقوق بشر آمریکایی با استفاده از ظرفیت تأثیرگذار رسانه و فضای مجازی تلاش و همت زیادی لازم است. 
عطا ناوکی یکی از دلایل برپایی دومین کنگره بین المللی نفس های سوخته و شهدای ترور را نمایش دادن چهره تروریستی و خباثت آمریکا دانست و افزد: آمریکایی ها حقوق بشر را در یکه تازی های ظالمانه ، نشان دادن خوی استکباری خود با ظلم و تجاوز به آنها می دانند.

ناوکی حوادث جانسوز تیرماه سالهای ۶۰ را بیداری مجدد ملت ایران دانست و عنوان کرد: سوقصد به مقام معظم رهبری در ششم در تیرماه سال ۶۰ و شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب در هفتم تیر این نمونه هایی از نقض حقوق بشر آمریکایی ها و تجاوز به حقوق انسان ها دانست. 

سوءقصد به مقام معظم رهبری ششم تیر سال ۶۰، شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب هفتم تیر سال ۶۰ ، شهادت محمد کچویی رییس زندان اوین در ۸ تیر ۶۰، ترور شهید صدوقی ۱۱ تیر سال ۶۱ در یزد، بمباران شیمیایی سردشت در هشتم تیر ۶۶ و هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران با ۲۹۰ مسافر در ۱۲ تیرماه سال ۶۷ بخش هایی از جنایات و نقض حقوق بشر آمریکایی ها تنها در دهه ۶۰ است.

پخش مستند ۲۰ دقیقه‌ای تحت عنوان "صبح روز یکشنبه"، گلباران محل حادثه با حضور قایق‌های مردمی، بسیج و نیروی دریایی سپاه، دلجویی از خانواده معظم شهدا حادثه به صورت تلفنی و همچنین پخش مستند ۴۵ دقیقه‌ای تحت عنوان "آخرین پرواز در روز حادثه" و پخش آن از صداوسیمای مرکز خلیج فارس و عطرافشانی گلزار شهدا بخشی از برنامه‌های گرامیداشت سالروز سرنگونی هواپیمای ایرباس در هرمزگان است.  

۱۲ تیرماه سال ۹۸ برابر با ۱۲ تیرماه سال ۶۷ (سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی) از غم‌انگیزترین روزهای تاریخ برای مردم ایران است؛ روزی که ولیام راجرز، ناخدای ناو وینسنس با شلیک دو موشک، هواپیمای مسافربری ایران را در آب‌های خلیج‌فارس سرنگون کرد و باعث کشته شدن ۲۹۸ ایرانی از جمله تعدادی کودک و نوزاد شد.

این هواپیما که با ۲ موشک ناو جنگی وینسنس مورد حمله عمدی نیروهای تجاوزگر آمریکا قرار گرفت حامل ۲۹۸ مسافر و خدمه بود که تمامی آنها اعم از مرد و زن، کودک و نوجوان و کهنسال به شهادت رسیدند، در میان سرنشینان هواپیما، ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال، ۵۳ زن و ۴۶ تن تبعه کشورهای خارجی نیز بودند که همگی کشته شدند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران حقوق بشر آمریکایی نقض حقوق بشر آمریکایی ها تیرماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیک‌تاک و شرکت مادر چینی آن بایت‌دنس به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کردند و خواستار جلوگیری از اجرای قانونی شدند که توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا امضا شده است. بر اساس این قانون برنامه ویدیوی کوتاه تیک تاک که ۱۷۰ میلیون آمریکایی از آن استفاده می‌کنند، باید واگذار شود و در غیر اینصورت استفاده از آن ممنوع می‌شود.

این شرکت‌ها شکایت خود را به دادگاه استیناف ایالات متحده ارائه و استدلال کردند که این قانون، قانون اساسی ایالات متحده را به دلایل متعددی از جمله نقض قانون اساسی متمم اول قانون اساسی آمریکا نقض می‌کند. این قانون که در ۲۴ آوریل توسط بایدن امضا شد، به بایت‌دنس تا ۱۹ ژانویه فرصت می‌دهد تا تیک‌تاک را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

این شرکت‌ها در این دادخواست می‌گویند: «برای نخستین بار در تاریخ، کنگره قانونی را وضع کرده است که یک پلتفرم را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند.»

در این شکایت آمده است که واگذاری به سادگی امکان پذیر نیست: نه از نظر تجاری، نه از نظر فناوری، نه از نظر قانونی... هیچ سوالی وجود ندارد: قانون  تیک تاک را تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ تعطیل می‌کند و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند؛ که از این پلتفرم برای برقراری ارتباط به شیوه‌هایی استفاده می‌کنند که در جای دیگر قابل تکرار نیستند.

کاخ سفید گفته است که می‌خواهد مالکیت مبتنی بر چین را به دلایل امنیت ملی پایان دهد. کاخ سفید و وزارت دادگستری از اظهار نظر در مورد این شکایت خودداری کردند.

این شکایت جدیدترین اقدام تیک‌تاک در راستای جلوگیری از تلاش‌ها برای تعطیلی آن در ایالات متحده است، زیرا شرکت‌هایی مانند اسنپ و متا به دنبال سرمایه‌گذاری برعدم اطمینان سیاسی تیک‌تاک هستند تا دلار‌های تبلیغاتی را از رقیب خود بگیرند.

به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی داشته باشد یا از آنها با این برنامه جاسوسی کند، این اقدام تنها چند هفته پس از معرفی در کنگره به تصویب رسید. تیک‌تاک این موضوع را رد کرده است که داده‌های کاربران آمریکا را به اشتراک گذاشته است یا هرگز به اشتراک گذاشته است و قانون‌گذاران آمریکایی را در این شکایت به ایجاد نگرانی‌های «سفته‌بازی» متهم کرده است.

راجا کریشنامورتی، نماینده ارشد دموکرات در کمیته مجلس نمایندگان در مورد چین، گفت: این قانون تنها راه برای مقابله با تهدید امنیت ملی ناشی از مالکیت بایت دنس بر برنامه‌هایی مانند تیک تاک است.

او گفت: «به جای ادامه تاکتیک‌های فریبنده، زمان آن فرا رسیده است که بایت دنس فرآیند واگذاری را آغاز کند.

این قانون فروشگاه‌های اپلیکیشنی مانند اپل و گوگل آلفابت را از ارائه تیک تاک منع می‌کند و خدمات میزبانی اینترنتی را از پشتیبانی تیک تاک منع می‌کند، مگر اینکه بایت دنس تا ۱۹ ژانویه تیک تاک را واگذار کند.

در این دادخواست آمده است که دولت چین «به وضوح اعلام کرده است که اجازه واگذاری تیک تاک را که کلید موفقیت در ایالات متحده است را نمی‌دهد».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این زن، خوش‌شانس‌ترین شهروند آمریکاست!
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت / فیلم
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است