Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس و رئیس هیات تحقیق و تفحص از حقوق های نجومی در توئیتی نوشت:

« ‌عصر یکشنبه با رای اکثریت اعضا بعنوان رئیس هیات تحقیق و تفحص از ‎حقوق‌های نجومی انتخاب شدم. آقایان رضوانی و حجت‌الاسلام میرتاج الدینی نواب اول و دوم و آقای ارکانی نیز دبیر این هیئت شدند.

ان شاءالله با بهره مندی از گزارش های مردمی گزارش جامع و دقیقی در مهلت قانونی تقدیم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌طبق قانون، کار رسمی هیات با ابلاغ احکام اعضا توسط رییس محترم ‌مجلس آغاز می شود؛ اما مطمئنم رییس‌جمهور محترم، موضوع ‎حقوق نجومی استاندار ویژه منتخب سیستان و بلوچستان را شخصا بررسی کرده، به وعده پاسخگویی عمل خواهند کرد.»

در همین حال حمید رسایی نماینده اسبق مجلس به این انتصاب از سوی رئیسی واکنش تندی نشان داد

وی در رشته توئیتی نوشت:

علی قلهکی، فعال رسانه‌ای اصولگرا نیز در توئیتی در واکنش به این انتخاب نوشت:

«مدرس خیابانی» در حالی استاندار سیستان‌وبلوچستان شد که در تیرماه سال ۱۴۰۰، ۱۱۷میلیون تومان حقوق دریافت کرده!

آیا یک استاندارِ نجومی‌بگیر، دردِ استانِ محروم و مردمِ مستضعفِ سیستان‌وبلوچستان را درک می‌کند؟!

وی همچنین در توئیت دیگری نوشت:

‌خبرگزاری فارس به طور مفصل به دریافتی "مدرس خیابانی" درتیرماه۱۴۰۰ پرداخته!

می‌شد قبل از امضای حکم وی توسط وزیر کشور با یک سرچ ساده از فضای اینترنت، به نجومی‌گیر بودن ایشان رسید.

حیف است دولتِ خوبِ ابراهیم رییسی، با چنین افرادی زیر سوالِ افکار عمومی رود!

براین اساس در فیش تیرماه جمع حقوق و مزایای حسین مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، به غیر از فیش تجمیعی تیرماه ۷۰۰.۰۷۹.۳۹۷ ریال درج شده است.

در فیش تجمیعی تیرماه وی نیز در مجموع بابت حق ماموریت و کارانه مبلغ ۴۷۵.۶۵۳.۱۳۷ ریال درج شده است که مبلغ ۱۰۰.۰۰۹.۵۸۰ ریال مربوط به ماموریت و مبلغ ۳۷۵.۶۴۳.۵۵۷ ریال مربوط به کارانه بوده است./ آخرین خبر

منبع: فردا

کلیدواژه: حقوق نجومی مدرس خیابانی استاندار جديد سيستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بهره‌مندی از ثروت دریا با ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط امکانپذیر است، گفت: از اول دولت تاکنون ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد بود. با توجه به رشد سریع فناوری‌ ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: هر کاری با پشتوانه علمی همراه با موفقیت است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: 30 نهاد تربیتی و فرهنگی داریم ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در دو حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می کند.

استاندار تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

وی بیان داشت: فرزندان استان سیستان و بلوچستان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند. اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات توسعه‌ای استان افزود: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها، راه‌ و ... در حال اجرا است.

وی اذعان کرد: 5 طرح آبرسانی‌ بزرگ که بالغ بر چند هزار میلیارد تومان اعتبار تاکنون هزینه شده، گازرسانی به همه شهرهای استان، طرحهای توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرحهای زیرساختی استان است.

کرمی بیان داشت: از اول دولت تاکنون 4500 کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو پتانسیل اقتصاد دریا است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: محصولات کشاورزی این استان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل 30 درصد بخش طیور و مرغداری در داخل استان تامین می‌شد، اضافه‌کرد: ولی اکنون این رقم به 80 درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای 100 درصد خواهیم رساند.

کرمی با تاکید بر عدم خام فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت هفت کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی اولین کارخانه مس و طلا افتتاح خواهد‌ شد.

کرمی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد.

استاندار تصریح کرد: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای استان است.

وی با مخاطب قرار دادن مسئولان بیان داشت: انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • محکومیت ۶۸ میلیارد ریالی قاچاقچی روغن در ایرانشهر
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد